GEBZE SULTANORHAN ANAOKULU

Vizyon: Gebze Sultanorhan Anaokulu olarak vizyonumuz; çocukların bireysel gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programımız, bilimsel bilgiyi ön planda tutan, sanatsal ve kültürel etkinliklere, aile katılımına önem veren yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Misyonumuz öğrencilerimizin bilgiyi araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinmeleridir. Çocuklarımızın, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim almalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:00-13:00 / 13:00-18:00 olmak üzere ikili eğitim yapılmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gebzesultanorhananaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sultan Orhan Mh. 1119 Sk. No 16 Gebze /Kocaeli

Adres - Sultan Orhan Mh. 1119 Sk. No 16 Gebze /Kocaeli

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklığı 50 km´ dir.